Architecture photography for the Impact Hub Berlin and their new coworking space «Circular House» which was beautifully designed by LXSY Architekten. Commercial work.

The warm space and lovely details have a circular secret: Almost all the materials used in Berlins Circular House are recycled from other sites.

The upper gallery floor has a cosy feeling to it with several spaces to hide, make calls and have in promptu meetings. Everything a proper modern coworking space needs. 

The lovely spaces within the old beer factory in Berlins trendy Neukölln district give room for a lot of NGOs and impact companies as well as freelancers.

Working with recycled materials was challenging according to the architects. Visually it seems raw and powerful at first, but the delicate placement of wood and other warm and social elements make the space a joy to work in.

Using Format